Return to site

Lav selv ophængsskab af paller

Du kan lave dit eget lækre skab til at hænge på væggen af paller. Palleskabet ser utroligt godt ud med en lakoverflade og giver nogle temmelig fantastiske opbevaringsfunktioner

· Palle ideer indenfor
Lav selv ophængsskab af paller

Du kan lave dit eget lækre skab til at hænge på væggen af paller. Skabet kan indeholde bøger og andet du lige vil have stuvet af vejen, og så ser det rigtigt godt ud på væggen. Palleskabet vil bidrage til at forbedre lagerpladsen i hjemmet.

Alt du behøver er at bygge en stor trækasse som vægge for skabet. Tilføj derefter et ønsket antal hylder eller skillevægge inde i kassen, for at tilpasse antallet af opbevaringsrum.

Sidste trin er, at tilføje nogle flotte hængsler som sætter prikken over i'et, og skjuler alle de ting du vil have af vejen og holder dem tillige også støvfri.

Sådan bygger du palleskabet

Start med at pille pallerne fuldstændigt fra hinanden, med pallerne har du alt det materiale du behøver for at lave dette skab.

Du kan yderligere sagtens tilpasse funktionerne og størrelsen af skabet, så det passer på væggen, og er tilpassset dine behov og krav.

Tilpas hylder og rum i palleskabet

De 2 indbyggede opbevaringsrum oprettes ved at tilføje en midterdeler eller hylde, efter du har bygget selve grundskabet.

Palleskab med hjul og lak overflade

Du kan også montere hjul under skabet, på den måde bliver palleskabet endnu mere fleksibelt, og kan bruges f.eks. på toilettet eller i soveværelset.

 

Palleskabet ser utroligt godt ud med en tyk lakoverflade, og det beskytter samtidig skabet mod skrammer og stød. Lakken er rimelig let at påføre, og bør påføres over 2-3 gange. En tykkere lak er langt sværere at kontrollere.

Palleskab med aluminiums håndtag monteret

Til sidst kan man montere nogle aluminium metalhåndtag, som passer godt med træets udseende.

Det færdige palleskab ser knaldgodt ud, og kan f.eks. også bruges som TV konsol eller som opbevaringsskab for kabler, ladere og andet man vil have af vejen i stuen.

 

Palleskabet giver nogle temmelig fantastiske opbevaringsfunktioner, og kunne evt. også passe som en skænk i spisestuen.

 

Der er i det hele taget mange muligheder med dette palleskab, som kan indpasses i de fleste rum i boligen. God fornøjelse med at bygge det!